Născut în 1980, absolvent al UNATC “I.L.Caragiale”, autor al documentarelor “Faces”, “Metrobranding- o poveste de dragoste între oameni și obiecte” și “Victoria”, selectate la festivaluri ca: DokLeipzig, CPH:DOX, Jihlava International Film Festival și Visions du Reel.
Anca Puiu este fondator și partener Mandragora Film Production alături de regizorul Cristi Puiu. Are studii de management cultural și începând din 2004 a lucrat la producția unora dintre cele mai populare filme recente autohtone, care au consacrat succesul ”noului val” al cinematografiei românești, atât în țară cât și pe plan internațional. Câteva din proiectele cinematografice la care a lucrat:  Moartea Domnului Lăzărescu (r. Cristi Puiu, 2004), Megatron (r. Marian Crișan, 2008), Francesca (r. Bobby Păunescu, 2009), Morgen (r. Marian Crișan, 2010), Metrobranding (r. Ana Vlad si Adi Voicu, 2010), Victoria (r. Ana Vlad si Adi Voicu, 2010) Rocker (r. Marian Crișan, 2012), Songs for a museum (r. Eliza Zdru, 2013).
Născut în 1980 urmează cursurile Fac. de Electronică si Tc pentru 2 ani însă este atras iremediabil de lumea sunetului de film, drept care începe să studieze sunetul și montajul de film la UNATC I.L. Caragiale, facultate pe care o absolvă în 2008. Din 2008, lucrează ca sound designer în proiecte fictiune și documentar alături de colegul său Vlad Voinescu.
Ana Vlad - autor/realizator film documentar
Adi Voicu - autor/realizator film documentar
Anca Puiu - producator executiv
Filip Muresan - sunet
Dragos Apetri - montaj
Născut in 1984 la Bucuresti, studiaza montajul si sunetul de film in cadrul UNATC I. L. Caragiale. Obtine licenta in 2009, dupa care urmeaza cursurile de Master in cadrul aceleasi facultati. In anii de studiu lucreaza mai mult pe partea de sunet (priza directa si sound design) la filme de scurt si lung metraj urmand ca la scurt timp sa se dedice exclusiv montajului de film. In momentul de fata colaboreaza cu diversi regizori pe proiecte de documentar si fictiune ca monteur.
Cristi Puiu - coordonator proiect
Regizor şi scenarist, unul dintre cineaştii de mare succes al noii generaţii de regizori români. Autor de scurt metraje şi filme de ficţiune cîştigătoare de premii importante. Preocuparea şi interesul declarat al lui Puiu pentru filmul documentar transpare şi în peliculele de ficţiune pe care le semnează. A cîştigat numeroase premii, printre care Un Certain Regard la Cannes, Silver Hugo Special Jury Prize la Festivalul de Film de la Chicago şi Ursul de Aur la Festivalul Internaţional de Film de la Berlin. In 2013 la Sarajevo Film Festival sectiunea "Tribute to" i-a fost dedicata si au fost prezentate filmele sale inclusiv cel mai recent "Trois exercices de interpretation".

Născută în 1980, absolventă al UNATC “I.L.Caragiale”, realizează împreună cu Adi Voicu documentarele “Metrobranding- o poveste de dragoste între oameni și obiecte” și “Victoria”, selectate la festivaluri ca: DokLeipzig, CPH:DOX, Jihlava International Film Festival și Visions du Reel.
Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a Departamentului Politici pentru Relația cu Românii de Pretutindeni
Copyright © 2013 by "Mandragora SRL"  ·  All Rights reserved  ·  E-Mail: office@mandragora.ro